Zij van Zonta Friesland

Welmoed van der Velde

Ik ben lid van Zonta Friesland, omdat ik het ieder meisje en iedere vrouw gun dat zij haar eigen dromen kan waarmaken!

Rini ten Grotenhuis

Ik ben lid van Zonta Friesland, omdat ik een kleine bijdrage kan leveren aan vrouwen en meisjes die het minder goed hebben getroffen in deze wereld. We initieren en organiseren diverse leuke projecten zoals de studiefinanciering  van twee Indiase meisjes. We zijn ook actief bij acties zoals Orange the World, de wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes.

Lid zijn is vooral leuk en afwisselend. Je ontmoet andere mensen (vrouwen) en dat werkt voor mij inspirerend.

Petra Speelman

Ik ben lid van Zonta Friesland, omdat ik hier inspirerende en gezellige vrouwen ontmoet.
Samen met andere vrouwen een steentje bijdragen om projecten te ondersteunen, zodat de toekomst voor onderdrukte meisjes en vrouwen over de hele wereld een beetje beter wordt.

Elske Algra

Niet iedereen heeft gelijke kansen in het leven door allerlei omstandigheden! Zonta geeft vrouwen in lastige posities kansen om te groeien en te bloeien. Dit steun ik en draag graag actief mijn steentje hieraan bij.

Nieske Bilijam

Met een gezellige groep vrouwen zet ik mij in om onze wereld voor vrouwen en meisjes te verbeteren op het gebied van veiligheid, respect en gendergelijkheid

Nelly Zuidam

Lid zijn van Zonta betekent voor mij een unieke combinatie van netwerken, gezelligheid, onderling respect en vertrouwen en concreet werken aan een betere wereld voor vrouwen en meisjes.
We zijn serieus in onze ambities, maar er mag wel bij gelachen worden!

Marrit Bos

Ik heb het goed in het leven. Dat gun ik iedereen! Door andere vrouwen te helpen hoop ik daaraan bij te dragen.’
‘Het is bij Zonta Friesland alsof je er een nieuwe familie bij hebt gekregen. Een mooi groep inspirerende, leuke en lieve vrouwen!

Judith Weits

Ik heb een ontzettend mooi leven. Dat gun ik iedereen! Ik hoop hiermee mijn steentje bij te dragen. Daarom zit ik bij Zonta Friesland.

Een mooie en gezellige groep vrouwen waar je energie van krijgt! We hebben een gezamenlijk doel die we in een gezellige omgeving en met veel plezier vorm proberen te geven.

Iliana Kappert

Interessante bijeenkomsten met inspirerende vrouwen en je daarnaast inzetten om andere vrouwen vooruit te helpen, dat is voor mij een mooie combinatie!

Fron Sierdsma

Mijn wieg stond op een liefdevolle & veilige plek. daarom doe ik graag iets voor vrouwen en meisjes die minder geluk hebben. waarom zit zij bij de club?

Met inspirerende & krachtige vrouwen samen voor hetzelfde doel gaan. Dat geeft een heerlijke energie. Daarnaast netwerken en leren we van elkaar.

Femma Kroes

Het is voor mij een voorrecht om lid te zijn van Zonta Friesland. Samen met andere leuke, inspirerende en toegewijde Zontians lever ik graag een bijdrage aan de verbetering van de positie van meisjes en vrouwen door projecten wereldwijd.

Femke Buma

Mijn hart gaat uit naar vrouwen, vrouwen die gevangen zitten door religie, cultuur en ontwetendheid. En hierdoor niet volledig tot hun recht komen, en hun dromen kunnen verwezenlijken.
Zonta geeft energie! De gezellige en inspirerende avonden geven veel voldoening. Ook zorgt Zonta voor kansen om je te ontwikkelen en het opent nieuwe deuren.

Andrea Roosenstein

Ik ben lid van Zonta omdat ik geloof in gelijke kansen voor vrouwen en meisjes. Als internationale organisatie kunnen we ook echt het verschil maken. Als lid van Zonta Friesland ervaar ik een warme sfeer. Het biedt waardevolle ontmoetingen met verschillende vrouwen met diverse achtergronden en verruimt mijn inzichten.

Amel Jaafar

Ik ben lid van Zonta (Friesland) omdat ik elke meisje en vrouw gelijke rechten gun! Gelijke rechten voor vrouwen en meisjes zijn nog lang niet vanzelfsprekend. Miljoenen van hen overall ter wereld worden achtergesteld of krijgen te maken met geweld, simpelweg omdat ze vrouw zijn! Via Zonta wil ik mijn bijdrage leveren. Eén van onze campagnes is Orange the World (OTW), dat gaat over stop geweld tegen vrouwen. Volg je ons al? Of meer info over Zonta neem gerust contact met mij op of een van de andere Zonta Friesland leden.

Jacoline Engelmoer

Zonta staat voor de ondersteuning van vrouwen. Dat het nodig is is onwenselijk. De mooiste wereld is een wereld zonder armoede en zonder ongelijkheid. Hopelijk dragen wij daaraan bij.
Zonta Friesland is een krachtige en diverse club vrouwen. Enorm inspirerend en je helpt en verrijkt elkaar ook buiten de inhoud en acties voor Zonta.

Build a better world for women and girls